Yritys 2018-02-11T19:26:04+00:00

NORDIC BAMBOO OY

Suomalainen perheyritys

Nordic Bamboo on vuonna 2016 lanseerattu uusi tuulahdus Pohjoismaisille lattiamarkkinoille. Toimintamme perusta on laadukkaiden, ekologisten ja tyylikkäiden lattiamateriaalien toimittaminen skandinaavisilla ja luonnollisilla väreillä kotitalouksille ja yrityksille.

Kodin tai julkisentilan lattia on ennen kaikkea pidemmän ajan investointi, jonka tulee kestää elämää ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin päästä. Nordic Bamboo bambulattioissa käytettävä bambu on 2,5 kertaa kovempaa kuin tammi. Lisäksi bambulattiamme ovat vastuullinen sekä vähäpäästöinen valinta. FSC® -sertifiointi takaa, että tehtaamme käyttämä bambu on ekologista ja peräisin vastuullisesti hoidetuista FSC-sertifioiduista bambumetsistä. FloorScore® -sertifinointi takaa, että bambulattiamme läpäisee vaativimmat ja uusimmat standardit ilmanlaadun suhteen.

Toimintamalli

Olemme luotettava ja ripeä toimija kaikille asiakkaille. Meiltä saat bambulattian sekä asennuksen yhdellä sopimuksella.

Kiinnostuitko?

Tilaa mallipalat ilmaiseksi
Nordic Bamboo Kaisla
JP ja Beni

Laadusta tinkimättä

Yrityksemme tarina sai alkunsa Pohjanmaalta, josta käsin operoimme kaikkialla Suomessa. Yrityksellämme on myös valmius toimittaa bambulattiaa kaikkiin maihin.

“Yhä useampi asiakas haluaa nykypäivänä hinta-laatusuhteeltaan hyvän lattian, joka kestää aikaa ja näyttää luonnollisen hyvältä. Lisäksi vastuullisuus, vähäpäästöisten lattiamateriaalien valinta ja ekologisuus ovat yhä tärkeämpiä valintakriteereitä, joihin me Nordic Bamboolla panostamme.” – Yrittäjä, Jukka-Pekka Kallio.