phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!Huippukestävä uuden ajan lattiamateriaali

 

Bambu on Etelä- ja Itä-Aasiassa esiintyvä monivuotinen ruohokasvi, jota hyödynnetään lukuisissa eri käyttökohteissa. Bambusta valmistetaankin esimerkiksi huonekaluja, tekstiilejä, keittiötarvikkeita, paperia ja sisustusesineitä. Monikäyttöisyys ylettyy myös pintamateriaaleihin: bambu on nimittäin erinomainen lattiamateriaali. Bambulattia tai bambuparketti on laadultaan ja kestävyydeltään huippuluokkainen lattiaratkaisu, joka soveltuu ominaisuuksiltaan niin asuinympäristöön kuin julkitilaankin. Pintakerroksen pitkäikäisyys perustuu painetiivistykseen, jonka ansiosta lattia kestää arjen kulutusta erityisen hyvin. Bambulattialle lemmikkien kynnet ja lasten lelut jäävät kakkoseksi!

Bambulattiat Bambumieheltä

Yrityksenä Nordic Bamboon takana toimii Nordic Floors Oy, jonka tarina lähti liikkeelle juuri bambulattian maahantuonnista vuonna 2016. Yritystä eteenpäin luotsaa Jukka-Pekka “Bambumies” Kallio. Sittemmin Nordic Floors on laajentanut toimintaansa myös Vinyylilattiakaupan vinyylilattioihin ja Lapua Floors –tammiparketteihin, mutta alun perin asiakkaalta saatu Bambumiehen lisänimi on jäänyt elämään.Tilaa kaksi malli- palaa

Tilaa kaksi malli- palaa


Maksat vain toimituskulut (alk. 5,90 €).TILAA MALLIPALAT
Kuinka voimme auttaa?

Kuinka voimme auttaa?

KATSO YHTEYSTIEDOT
KategorianostotAsiakastarinat


Bambulattia on kestävä, kaunis ja käytännöllinen pohja niin asuinympäristön kuin julkitilankin sisustukselle. Tutustu asiakkaidemme kokemuksiin bambulattiasta.
Inspiraatiokuvat


Inspiraationurkkauksesta löydät kuvat bambulattiasta paikoillaan asiakkaidemme kodeissa ja muissa kohteissa.


Keitä me olemme?


Nordic Floors on Lapualainen yritys, joka toimittaa laadukkaat lattiat suurella sydämellä sekä yksityis- että yritysasiakkaille


Erinomainen valinta lapsi- ja lemmikkitalouteen


Bambunluja lattiapinta kestää arkielämän mukanaan tuomat haasteet: bambu ei pelkää lasten leikkejä tai isommankaan lemmikkieläimen kynsiä.

TUTUSTU VALIKOIMAAN
Erinomainen valinta lapsi- ja lemmikkitalouteen

Laadukas lakkapinta viimeistelee lattian


Lattian pintaa lialta, naarmuilta ja auringon UV-säteilyn vaikutuksilta suojaa laadukas ruotsalainen Bona Naturale UV –lakkapinta.

BAMBULATTIAN ASENNUS JA HOITO
Laadukas lakkapinta viimeistelee lattian

Huippukestävä puulaji


Bambupuun Brinell-arvo on huimat 9,5! Perinteisiin pehmeämpiin puulajeihin verrattuna bambulla onkin parempi iskun-, kosteuden- ja kulutuksenkesto.

MIKÄ BAMBULATTIA?
Huippukestävä puulaji
Blogiartikkelit

Bambuparketti kesällä: pitääkö jotain erityistä huomioida?
Suomen vuodenajat tarjoavat runsaasti vaihtelua ja ne ovatkin pohjoisen ilmaston rikkaus, mutta niihin liittyy myös omat haasteensa kodin rakenteiden ja pintamateriaalien näkökulmasta. Bambulattia on erinomainen valinta kotiin, toimistoon ja moneen muuhunkin kohteeseen kestävyytensä vuoksi, mutta mu
Lue lisää
Suomen Vahvimmat -sertifikaatti kertoo luotettavuudesta
Pidempiaikaista yhteistyökumppania tai verkkokauppaa valitessa luotettavuus ja siihen osittain sisältyvä taloudellinen vakaus ovat tärkeitä tekijöitä. Suomen Vahvimmat -sertifikaatti on yksi mittareista, jotka on luotu juuri näiden ominaisuuksien arvioimiseen.Sertifikaatti on jaettu kolmeen tasoon:
Lue lisää
Miksi bambulattian mallipala kannattaa tilata?
Bambulattia on loistava valinta kotien ja esimerkiksi toimistojen lattiamateriaaliksi sen kestävyyden ja kauniin ulkonäön ansiosta. Tiedämme, että uuteen tuotteeseen on kuitenkin mukava päästä kunnolla tutustumaan jo ennen minkäänlaisen ostopäätöksen tekemiseen. Parkettilattia on aina investointi, e
Lue lisää
Lattiasävyt rinnakkain - miltä bambuparketin sävyt näyttävät vierekkäin?
Nordic Bamboon tämänhetkinen perusvalikoima koostuu kolmesta huolellisesti suunnitellusta lattiasävystä, jotka ovat nimeltään STONEWASH, KAISLA sekä KAARNA. Jokainen näistä sävyistä on toisiinsa verrattuna hyvin erilainen, mutta erillisten ja yksittäisten tuotekuvien perusteella niiden vertaileminen
Lue lisää
Sopiiko bambupuinen parketti lapsiperheen arkeen?
Tietysti jokaisella perheellä on omat, toisistaan eriävät toiveet sen suhteen, millaisia ominaisuuksia lattialta odotetaan. Teknisten tekijöiden ja materiaalin kestävyyden lisäksi asuinympäristössä yksi suurimmista valintaa ohjaavista tekijöistä on lattian ulkonäkö.Bambuparketti on pinnan kuvioinnil
Lue lisää
Bambulattia ja talvi: Sopiiko bambuparketti pohjolaan?
Monelle kotiremontoijalle tai erityisesti asuinkäyttöön tarkoitetun uudiskohteen rakentajalle ykkösjuttu upouuden lattian valinnassa on tietenkin sen ulkonäkö: Millainen sävy? Millainen tunnelma lopputuloksesta halutaan välittyvän? Halutaanko viistetty vai tasainen lankkulattia vai kenties jotain ai
Lue lisää


Katso myös

Yhteystiedot


Palvelemme sinua mielellämme asiakaspalvelunumerossa 0207302980. Tervetuloa poikkeamaan myös Showroomissa Lapuan tai Helsingin keskustassa.
Yrityksille


Yritysasiakkaana saat bambulattiat vaivattomasti ja kätevästi suoraan valitsemaasi kohteeseen toimitettuna.
Vastuullisuus


Luotettavan kaupankäynnin perusta rakentuu ennen kaikkea rehellisestä ja ihmislähtöisestä kanssakäymisestä.


Asennusohjeet


Bambulattia voidaan asentaa joko uivaksi tai liimaamalla suoraan kiinni alustaan. Oikeaoppinen asennus varmistaa kulutusta ja aikaa kestävän lattiapinnan.
Tilaa uutiskirjeemme


Voit tilata uutiskirjeemme alla olevalla lomakkeella kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi alla olevaan kenttään Toimitus

ToimitusToimitamme tilauksesi kätevästi pihaan valitsemaasi osoitteeseen – voiko lattian hankinta olla enää tämän helpompaa? Kotiinkuljetuksen toimituskulut alkaen 99,90 €. 

Nordic Bamboo toimittaa tilatut tuotteet asiakkaalle nopeasti – keskimääräinen käsittelyaika on vain 1–3 päivää. Rahtiyrityksen toimitusaika perille on vain noin 3–5 arkipäivää.
Maksutavat

Maksutavat

Maksutavat

Voit maksaa tilauksesi valitsemalla monista vaihtoehdoista itsellesi parhaiten soveltuvan maksutavan. Laskulla saat tilauksellesi aina vähintään 14 päivää maksuaikaa.

Laskun ohella valittavanasi olevia maksutapoja ovat esimerkiksi korttimaksu, verkkopankkimaksu, Siirto-maksu sekä MobilePay. Voit tutustua maksutapoihin paremmin täällä.