phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!


Asiakastarinat


Manterol Casa

Espanjalainen sisustusliike ja -brändi Manterol Casa valitsi Nordic Bamboon KAARNA -bambulattian aikaisempiin myymälöihinsä Hansakortteliin Turkuun ja Helsingin Kamppiin. KAARNA on kaunis, selkeästi punaiseen taittava ruskeansävyinen bambulattia, joka onkin täydellinen pari Manterol Casan värikkäille tuotteille.

Vuoden 2023 alussa Suomessa valitettavasti ovensa sulkeneen liikkeen valikoimaan kuului kattava valikoima Espanjassa tuuli- ja aurinkoenergiaa hyödyntäen valmistettuja kodintuotteita. Nordic Bamboon bambulattia kestääkin erinomaisesti kulutusta myös vilkkaassa julkitilassa ja myymäläolosuhteissa.

Kuvat: Eero Kokko, Mikael Soininen

Aikaisempiin tuotteisiimme ihastuneet

Oma koti valkoinen

Oma Koti Valkoinen on yksi Suomen suosituimmista sisustusblogeista. Blogin kirjoittaja Miia päivittää tiheään tahtiin blogiinsa tekstejä arjestaan, sisustamisesta, remontoimisesta ja estetiikasta. Oma Koti Valkoinen valitsi kotiinsa helsinkiläiseen kerrostalokolmioon Nordic Bamboon KAISLA-sävyisen lattian. KAISLA-sävyinen bambulattia on loppuunmyyty, jo valikoimasta poistunut tuote. Oma Koti Valkoinen rakastaa bambua ja me rakastamme Oma Koti Valkoista! Linkkien takaa pääset lukemaan lisää ja katsomaan kuvia suoraan blogista.

Miksi valitsin Nordic Bamboo -bambulattian

Nordic Bamboo & kaunis Kaisla – Skandinaavisen vaalea koti

Toivepostaus – Lattia ennen ja jälkeen (parketti vs bambu)


Stylefellow 

Stylefellow on miesten klassiseen tyyliin keskittynyt sivusto ja verkkolehti. Miehille tuotetun sisällön lisäksi sivusto on laajentanut myös naisten pukeutumiseen ja asumiseen liittyvään sisältöön. Linkkien takaa löydät tarkemman kuvauksen projektista, jossa vanha kulunut mosaiikkiparketti vaihdettiin uuteen KAISLA-bambulattiaan.

Parkettilattialle korvaajaa etsimässä: onko bambulattia uusi kuningaslattia?

Nordic Bamboo bambulattia: käyttökokemuksia ja arvostelu