phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!


Yritys


Nordic Floors Oy, alkuperäiseltä nimeltään Nordic Bamboo Oy on lattioihin erikoistunut lapualainen yritys. Kuten alkuperäinen nimi kertoo, yritystoiminta lähti liikkeelle vuonna 2016 bambulattioiden maahantuonnilla, jotka olivatkin aivan uusi ja raikas lisäys Suomen markkinoille. Parin vuoden päästä bambun rinnalle nousivat Lapualla valmistuvat Lapua Floors- tammiparketit sekä suoraan valmistajalta maahantuodut Vinyylilattiakaupan SilentTECH-vinyylilattiat. Tällöin myös yrityksen nimi vaihtui nykyiseen muotoonsa.

Ruohokasveihin kuuluva bambu on nopeakasvuinen ja monikäyttöinen materiaali, josta painetiivistyksen kautta syntyykin aivan erityisen kestävä lattiamateriaali. Bambulattia on laadukas ratkaisu kohteeseen, jossa kulutus on kovaa ja pinnalta vaaditaan erityisen korkeaa laatua. Sekä bambun että muiden lattioidemme mallipalat ja tuotteet lötyvät showroomeisramme Lapuan ja Helsingin keskustassa – Tervetuloa! Voit tehdä tilauksen myös verkkokaupassa tai ottaa yhteyttä puhelimitse tai sähköpostilla.

Yritykselle kasvot antaa Jukka-Pekka Kallio, joka on jo alkuajoista saakka tunnettu myös Bambumiehenä. Nordic Floors tarjoaa laadukkaita lattiaratkaisuja niin yksityiseen asuinkäyttöön kuin erilaisiin julkisiin kohteisiinkin. Asiakkaitamme ovatkin esimerkiksi kuluttajat, sisustussuunnittelijat, urakoitsijat, arkkitehdit, kunnat sekä rakennusliikkeet. Toimimme paitsi Suomen markkinoilla, myös Ruotsissa, Saksassa ja uusimpana harppauksena Hollannissa.