phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!


Vastuullisuus


Yrityksenä Nordic Bamboon ja bambulattioiden takana toimii Nordic Floors Oy. Nordic Floors pyrkii kantamaan kortensa kekoon sekä yhteiskuntavastuun että ihmisläheisen kanssakäymisen suhteen. Haluamme tarjota niin yrityksille kuin yksityisille kuluttajillekin laadukkaita, elämää kestäviä lattiaratkaisuja, joiden takana voimme seistä. Vastuullisuuteen mielestämme tiiviisti kuuluvatkin lattian pitkäikäisyys, turvallisuus sekä asiakkaiden kohtaaminen henkilökohtaisesti. Matkan varrella keskiössä on halu oppia uutta ja kantaa vastuu muista ja ympäristöstä entistäkin paremmin.

Rehtiä kanssakäymistä

Luotettavan ja turvallisen kaupankäynnin perusta rakentuu ennen kaikkea rehellisyydestä ja läpinäkyvyydestä. Olemme tietenkin iloisia päästessämme kertomaan bambulattian hyvistä ominaisuuksista ja eduista, muttemme pelkää keskustella myöskään materiaalin haasteista. Otamme huomioon kohteesi, tarpeesi ja toiveesi, mutta kerromme myös avoimesti, jos jokin ratkaisu ei sovellu sinun tarkoituksiisi.

Nopeasti uusiutuva luonnonmateriaali

Bambu on nopeasti kasvava ruohokasvi, joka saavuttaa sadonkorjuuiän 3–7 vuodessa – siis huomattavasti nopeammin kuin suurin osa muista puulajeista. Bambu on myös hyvin vahva ja kestävä kasvi, jonka sato voidaan korjata ilman, että sen juuret vahingoittuvat. Sadonkorjuun jälkeen bambu pääseekin kasvamaan nopeasti ilman uusia istutuksia. Tämä myös kuormittaa luontoa vähemmän.

Luotettava kumppani

Nordic Floors Oy on mukana Vastuu Groupin, entisen Suomen Tilaajavastuun Luotettava Kumppani -ohjelmassa. Jäsenyys kertoo lakisääteisten asioiden ajantasaisesta ja vastuullisesta hoitamisesta. Tilaajavastuuraporttimme löydät Vastuu Groupin Raportti-palvelusta. Raportista löydät:

  • selvityksen ennakkoperintärekisteriin, arvonlisäverollisten rekisteriin sekä työnantajarekisteriin kuulumisesta
  • kaupparekisteriotteen
  • todistuksen verojen maksamisesta
  • todistuksen eläkevakuutuksen ottamisesta sekä siihen liittyvien maksujen suorittamisesta
  • todistuksen sovellettavasta työehtosopimuksesta
  • todistuksen voimassa olevasta tapaturmavakuutuksesta
  • tiedot liiketoimintakielloista
  • selvityksen työterveyshuollon järjestämisestä

Takuu

Nordic Bamboo myöntää bambulaudan rakenteelle kymmenen vuoden takuun lattian ostopäivästä lukien. Ohjeiden vastaisesta käytöstä tai virheellisestä asennuksesta johtuvia vikoja tai vaurioita ei korvata. Myöntämämme takuu on voimassa, kun tuote on asennettu ja sitä on hoidettu Nordic Bamboon asennus- ja hoito-ohjeiden mukaisesti. Tarkemmat tiedot takuun piiriin kuuluvista tilanteista ja muut ehdot pääset lukemaan *täältä*.

Sertifikaatit

CE; EN 14342:2013

CE-merkintä tuotteessa osoittaa, että valmistaja vakuuttaa tuotteen täyttävän sitä koskevien EU:n direktiivien vaatimukset, ja että tuote on läpikäynyt mahdollisesti vaaditut tarkistukset.

FLOORSCORE®

FloorScore on amerikkalainen järjestelmä, jonka avulla mitataan ja sertifioidaan lattiatuotteita niiden päästöominaisuuksien perusteella. FloorScore on yhteydessä LEEDin vaatimukseen vähäpäästöisistä rakennusmateriaaleista.

LEED

LEED BD+C – v4: MR 1, MR 2, MR 3, EQ2 v2009: MR 6, MR 7, IEQ 4.3

BREEAM

BREEAM: HEA 2, MAT 1, MAT 3, MAT 5 (HD)

Ympäristöjärjestelmä ISO14001

ISO 14001 -sertifioitu ympäristöjärjestelmä auttaa parantamaan organisaation prosesseja ja käytäntöjä; Ympäristösertifikaatin saamiseksi yrityksen tulee noudattaa lainsäädäntöä, tunnistaa organisaation aiheuttamat ympäristövaikutukset sekä asettaa päämääriä ja tavoitteita ympäristövaikutusten pienentämiseksi.

Laatujärjestelmä ISO9001

ISO 9001 -laatujärjestelmän sertifikaatti on luotettava todistus, joka osoittaa yrityksen toimivan asiakaslähtöisesti ja järjestelmällisesti laadun kehittämisessä.