phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-18


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 12.06.2023


KAARNA-bambulattia: Mitkä Tikkurilan sävyt sopivat lattiaan?

Julkaistu 12.06.2023

Bambulattia on viime vuosina nostanut suosiotaan upean ulkonäkönsä ja ensiluokkaisen kestävyytensä ansiosta. Usein jo lattiaa hankkiessa tai viimeistään sen asentamisen jälkeen tulee kuitenkin vastaan lattian sävyn yhdistäminen muihin pintamateriaaleihin, sävyihin ja sisustukseen.

Selkeän punaruskea, lämmin ja tunnelmallinen bambuparketti KAARNA tuo tilaan lämpöä ja myös ripauksen persoonallisuutta. Näyttävä sävy tuo huoneeseen oman kontrastinsa, ja tässä blogitekstissä kerrommekin punaruskean lattian mahdollisuuksista ja omat ideamme Tikkurilan maalisävyistä, jotka sointuvat hyvin yhteen lattiapinnan kanssa. Katso myös blogitekstimme valkolakatusta STONEWASH-bambuparketistamme!

Tikkurilan Batisti ja Shaali tasapainottavat punertavan sävyn

Näin punaiseen ja lämpimään taittavan sävyn kaveriksi sopii bambupuun luontaista näyttävyyttä täydentävät neutraalimmat sävyt, jotka jättävät lattian ainutlaatuisuudelle tilaa. Tikkurilan värikartan maalisävyistä KAARNA-lattian kanssa sopivat esimerkiksi Batisti sekä hieman punaisempaan taittava Tikkurilan Shaali.