phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 02.06.2024


Miksi bambulattian mallipala kannattaa tilata?

Julkaistu 02.06.2024

Bambulattia on loistava valinta kotien ja esimerkiksi toimistojen lattiamateriaaliksi sen kestävyyden ja kauniin ulkonäön ansiosta. Tiedämme, että uuteen tuotteeseen on kuitenkin mukava päästä kunnolla tutustumaan jo ennen minkäänlaisen ostopäätöksen tekemiseen. Parkettilattia on aina investointi, eikä kukaan halua hankkia sikaa säkissä.

Tämän ratkaisemiseksi löydät valikoimastamme mallipalat, jotka ovat nimensä mukaisesti palasia oikeista bambulankuista valikoimamme sävyissä. Mallipalat löytyvät kätevästi verkkokaupasta – voit siis tehdä tilauksen suoraan netissä tai halutessasi ottaa yhteyttä lattiamestariimme. Mutta millaisissa asioissa mallipala todella on avuksi?

Yhteensopivuus Sisustuksen Kanssa

Ensimmäinen ja ehkä tärkein syy bambulattian mallipalan tilaamiseen on sen yhteensopivuuden varmistaminen muun sisustuksen kanssa. Näin varmistut etukäteen, että tulevan lattian väri ja tyyli sopivat yhteen huonekalujen, seinien ja muiden sisustuselementtien kanssa.

Vaikka kuvat verkossa antavatkin monelle hyvän yleiskuvan sävystä ja pinnan ulkonäöstä, mikään ei korvaa fyysistä mallia, jonka voit nähdä eri valaistusolosuhteissa paikan päällä kohteessa.


Mikäli kyseessä on laajempi remontti, jossa uusiksi menee lattian lisäksi muitakin pintoja, mallipala on kätevä napata mukaan kaupoille esimerkiksi maalisävyjä tai keittiön materiaaleja valitsemaan. Sama pätee rakennusprojekteissa!

Materiaalin Tuntu ja Laatu

Bambulattian tuntu jalan alla on tärkeä osa sen käyttökokemusta. Mallipalan avulla voit kokeilla, miltä lattia tuntuu ja kuinka mukavalta se vaikuttaa. Lisäksi mallipalan avulla voit tarkistaa materiaalin laadun ja kestävyyden. Tämä on erityisen tärkeää, jos lattian on kestettävä kovaa kulutusta, kuten lemmikkien tai lasten aiheuttamaa rasitusta.

Joissakin kohteissa omat rajoitteensa lattian valinnalle asettaa myös esimerkiksi ovien korkeus ja se, kuinka paksu lattiamateriaali saa korkeintaan olla. Mallipalan avulla varmistut konkreettisesti myös siitä, että ovet mahtuvat esteettä aukeamaan. Huomioithan kuitenkin myös askeläänieristeen paksuuden tätä arvioidessasi.


Bambulattian asennustapa

Mallipala auttaa myös alustavasti tutustumaan lattian asennustapaan ja ponttien laatuun. Voit tutustua ponttien kiinnitykseen ja varmistaa, että bambuparketin asennustapa on tuttu valitsemallesi lattian asentajalle.

Kokonaisuudessaan mallipalan tilaaminen antaa sinulle asiakkaana mielenrauhan ja varmuuden siitä, että teet oikean valinnan. Se auttaa välttämään kalliiksi koituvat hutiostokset ja varmistamaan, että valitsemasi lattia on juuri sellainen kuin haluat. Kun olet tutustunut mallipalaan, voit tehdä lopullisen päätöksen luottavaisin mielin.