phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 02.04.2024


Lattiasävyt rinnakkain - miltä bambuparketin sävyt näyttävät vierekkäin?

Julkaistu 02.04.2024

Nordic Bamboon tämänhetkinen perusvalikoima koostuu kolmesta huolellisesti suunnitellusta lattiasävystä, jotka ovat nimeltään STONEWASH, KAISLA sekä KAARNA. Jokainen näistä sävyistä on toisiinsa verrattuna hyvin erilainen, mutta erillisten ja yksittäisten tuotekuvien perusteella niiden vertaileminen keskenään voi tuntua haastavalta. Mitkä ovat siis bambusävyjen erot?


Yllä olevassa kuvassa bambulattiasävyt vasemmalta oikealle: StoneWash, Kaarna sekä Kaisla. Päällä näkyvistä kahdesta StoneWash-lankusta huomaa, kuinka lattian sävy muuttuu hieman valon osuessa siihen eri tavalla.

Kaarna – Syvä ja tummempi punaruskea 


Kaarna on valikoimamme tummin ja rohkein sävy, joka tuo tilaan voimakkaan ja lämpimän tunnelman. Sen syvä punaruskea sävy on erinomainen valinta tiloihin, joissa halutaan luoda vahva ja lämmin tunnelma. Kaarnan kaunis sävy ei jää huomaamatta, ja se antaa tilalle rutkasti luonnetta. Puhutteleva sävy sopii loistavasti persoonallisempaankin sisustukseen. Sitä voi helposti tasapainottaa esimerkiksi vaaleammilla sävyillä, tai halutessaan lisätä kontrastia värikkäämmillä valinnoilla.

Aikaisemman blogiartikkelimme Kaarna-lattiasta yhdistettynä Tikkurilan värikartan maalisävyihin löydät täältä.

StoneWash – Raikkaan valoisa lopputulos 


StoneWash on valikoimamme vaalein sävy, joka huokuu raikkautta ja valoa. Tämä sävy on ihanteellinen valinta esimerkiksi moderneihin ja minimalistisiin tiloihin, joissa halutaan korostaa avaruutta ja valon määrää. Samalla se on erinomainen valinta pienempiinkin asuntoihin. Sen neutraali, mutta eläväinen pinta toimii loistavana pohjana erilaisille sisustustyyleille, antaen muille elementeille tilaa loistaa.

Lisää kuvia StoneWash-bambuparketista Tikkurilan maalisävyjen kanssa löydät täältä.

Yllä olevassa kuvassa näkyvät rinnakkain vaalein StoneWash-sävy sekä tummin Kaarna-lattiasävy.

Kaisla – Harmonisen lämmin vaalean sävy 


Kaisla-sävy tuo vaalean StoneWashin rinnalle hieman lämpöä ja pehmeyttä, sillä kyseessä on aivan aavistuksen tummempi ja lämpimämmän sävyinen vaihtoehto. Kaisla onkin täydellinen valinta esimerkiksi silloin, kun haluat tuoda tilaan luonnollisuutta ja aitoutta ilman, että lattiasta muodostuu liian hallitseva elementti. Tämä sävy yhdistää luonnon kauneuden harmoniseen vaaleuteen, luoden tilaan kutsuvan ja rauhoittavan tunnelman. Kaisla sopii loistavasti sekä perinteiseen että modernimpaan kohteeseen.

Myös Kaisla-lattiasta löytyy oma postauksensa Tikkurilan maalisävyihin yhdistettynä. Löydät sen täältä!