phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 20.06.2024


Postin toimitukset fossiilittomasti Vihreällä Postilla!

Julkaistu 20.06.2024

Verkkokauppatuotteiden kuljetusketju aiheuttaa aina vaihtelevan suuruisen niiden ympäristökuormituksesta kuljetusketjun pituudesta ja logistiikkatavasta riippuen. Nordic Bamboossa pyrimme toimimaan ympäristötietoisesti ja vähentämään toimintansa ympäristötaakkaa. Onneksemme viime vuosina monet logistiikka-alan yritykset ovatkin asettaneet kunnianhimoisia päästötavoitteita, jotka ovat vauhdittaneet ympäristöystävällisempien ratkaisujen kehittämistä.

Posti on vastannut tähän tarpeeseen lanseeraamalla Vihreä Rahti -nimeä kantavan palvelun. Tämä palvelu perustuu uusiutuvien energianlähteiden käyttöön ja päästöjen vähentämiseen kuljetuskalustossa. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki Vihreä Posti -palvelun kautta tehtävät toimitukset ovat täysin fossiilivapaita.

Postin tavoitteena on tehdä kaikista kuljetuspalveluistaan fossiilivapaita vuoteen 2030 mennessä, mutta Vihreä Posti -palvelun avulla yritykset voivat siirtyä tähän käytäntöön jo nyt.

Nordic Bamboo on ottanut Vihreä Posti -palvelun käyttöön kaikissa toimituksissaan, kun valitset Postin toimitustavaksi tilauksellesi. Tämän ansiosta saamme myös kullanarvoista tietoa tieliikenteen ympäristökuormituksemme seuraamiseen, sillä Posti toimittaa meille neljästi vuodessa raportin toimitustemme päästöistä.

Ympäristöasioiden ja oman toiminnan kuormituksen pienentäminen on jatkuvaa työtä, joka ei koskaan tule täysin valmiiksi. Toimitukset asiakkaillemme täysin fossiilittomasti ovat merkittävä askel oikeaan suuntaan, ja tämä kehitystyö tarjoaa hyvän pohjan jatkaa ympäristöystävällisten toimintatapojen edistämistä.