phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16
2 mallipalaa 0 € + Toimitus
Etsi
Sulje
Valikko
Etsi
Bambulattiat
Mallipalat
Alusmateriaalit
Tasoitteet

phone 020 7302980 Ma-Pe 10-16


Käyttäjätili Käyttäjätili

Tilaa mallipalat
10 vuoden rakennetakuu!
Julkaistu 31.01.2023


Valkolakattu STONEWASH-sävy sopii monenlaiseen sisustukseen – katso maalisävyt!

Julkaistu 31.01.2023

Uutuussävy STONEWASH on nyt saapunut Lapuan varastoomme. Monen muun maahantuojan, yrityksen ja tuotteen tavoin koronapandemian ja maailmantilanteen vaikutukset heijastuivat myös sekä Nordic Bamboon toimituksiin että tuotteiden satavuuteen. Vihdoin kuitenkin odotus on palkittu ja haasteet selätetty, sillä upouusi upea sävy in nyt tilattavissa Nordic Bamboon verkkokaupassa.

STONEWASH on toivottu raikas tuulahdus tunnelmallisen, jo entuudestaan tutun KAARNA-sävyisen bambulattian rinnalle. Erittäin heleä valkolakattu pinta piristää tilan ilmettä ja tuo vaaleudellaan huoneeseen avaruutta. Vaaleiden pintamateriaalien suurimpia valttikortteja ovat niiden kyky lisätä huoneen kirkkautta. Vaaleansävyinen lattia heijastaa ikkunoista tulevaa luonnonvaloa ja maksimoi valaisinten ja lamppujen valovoimaisuuden.

Vaaleudestaan huolimatta STONEWASH-lattian sävy taittaa pehmeän lämpöiseen. Moni yhdistää lämpimän sävyn automaattisesti kotoisuuteen ja kutsuvuuteen. Kauniin rauhallinen sävy taipuu helposti pohjaksi jos jonkinlaiselle sisustukselle. Neutraali lattiapinta sointuukin yhteen sekä hillittyjen että rohkeampien tehosteseinien värisävyjen kanssa.

STONEWASH ja Tikkurilan maalit: Millaisia sävyjä valita?


Alla olevassa kuvassa näkyy uutuusbambumme yhdessä muutaman Tikkurilan värikartan sävyn kanssa. Neutraalimmista sävyistä nappivalintoja STONEWASHin kaveriksi ovat Tikkurilan Mulperi tai vielä hieman vaaleampi Kalkki. Selkeän keltaiset värisävyt yhdessä lämpimään taittavan lattiapinnan kanssa tekevät keltaisesta helposti koko tilaa hallitsevan sävyn, kun taas Tikkurilan Kalkin ja Mulperin kaltainen pehmeän lämpöinen sävy tekee tunnelmasta tasapainoisen pohjan muulle sisustukselle.

Erinomainen pari vaalean lämpimän lattian kanssa ovat myös esimerkiksi murretut punaisen sävyt, kuten ruskeaan taittava Tikkurilan Tuulihaukka ja punertavan beigensävyinen Salonki. Hennon vaaleanpunainen Keisarinna yhdessä bambulattiamme kanssa puolestaan tuo tilaan herkkyyttä.

Vihreän eri sävyt ovat ymmärrettävästi olleet suosiossa pintamateriaaleissa, tekstiileissä ja muissa sisustuksen elementeissä jo pidemmän aikaa. Tikkurilan värikartta tarjoaakin monia upeita vaihtoehtoja myös vihreän eri sävyissä. Tummanvihreä Tikkurilan Ficus tuo seinäpintana kontrastia ja syvyyttä, kun taas vaaleahkon rauhallinen Tunturipaju raikastaa huoneen ilmettä. Myös hieman sinertävään taittava Tikkurilan Syvänne sointuu kauniisti STONEWASH-bambulattiaan.